Online időpontfoglalás
telephone

+36 30 362 1612

Dr. Dojcsák Gábor

telephone

+36 96 240 444

Állatpatikánk

telephone

+36 30 362 1612

Dr. Dojcsák Gábor

telephone

+36 96 240 444

Állatpatikánk

Tudjon meg többet rólunk

Állatorvosi Rendelőnk a Rábaköz szívében Kapuváron a főút mellett található. Ezen a vidéken mindig sok állatot tartottak, a korábbiakban főleg haszonállatokat, mostanában pedig főleg kedvtelésből tartott állatokat. Az itt élő emberek mindig szerettek az állatokkal foglalkozni, róluk gondoskodni. Célunk, hogy segítsünk Kedvenceik egészségének megőrzésében, illetve azok betegségeinek gyógyításában. Ezt a tevékenységet egyrészt a rendelőnkben végezzük, másrészt az állatok tartási helyén. A haszonállatokat és egyéb nagyállatokat a tartási helyükön gyógyítjuk és azokhoz a kisállatokhoz is kimegyünk, melyeket nem tudnak behozni. Tudni kell azonban, hogy a kisállatok ellátását a rendelőben tudjuk legmagasabb szinten végezni, hiszen itt a fizikális vizsgálatokon kívül számos kiegészítő vizsgálati lehetőség (ultrahang, röntgen, laborgépek) is rendelkezésre áll. Állandó rendelési időnk délelőtt és délután is van, bizonyos beavatkozásokra időpontot is lehet foglalni. A házhoz hívásokat így főleg reggel és délután intézzük, a műtéteket a délelőtti és kora délutáni órákban végezzük. A rendelő szombat délelőtt is nyitva tart. Amennyiben sürgős rendkívüli eset áll fenn, például baleset, vagy császármetszés, sajnos lehetnek kisebb változások a programban, de mivel négy állatorvos dolgozik a praxisban, igyekszünk, hogy a rendkívüli esetekben is zavartalan legyen a többi betegek ellátása. A rendeléssel kapcsolatos aktuális dolgokat, esetleges változásokat, szabadságokat  előre jelezzük facebook oldalunkon (Kapuvári Állatorvosi Rendelő). A rendelő szomszédságában állatpatika működik, ahol a beteg állatok kezelésére felírt gyógyszereken kívül, bolha-, kullancs ellenes szerek, vitaminok, tápok, gyógytápok és az állattartáshoz szükséges eszközök is kaphatók. Kérjük minden állategészségügyi kérdésben forduljanak hozzánk bizalommal!
Tovább
rólunk
stethoscope

Ismerje meg kollégáinkat

briefcase

KAPUVÁRON ÉS KÖRNYÉKÉN

Dr. Dojcsák Gábor állatorvos Kapuvárról és a környező településekről is várja a gyógyításra szoruló állatokat. Telefon: 06303621612

telephone

HÁZHOZ MEGYÜNK

Rendelési időn kívül lehetőség van háznál történő betegellátásra is.

drugs

Állatpatika

Állatpatikánkban vényköteles és vény nélkül kapható állatgyógyászati készítményeket valamint az állattartáshoz szükséges kiegészítők széles választékát kínáljuk.

Forduljon hozzánk bizalommal!